Som före detta elitidrottare i simning har träning så länge jag kan minnas varit en stor del av mitt liv. Efter avslutad simkarriär utbildade jag mig till polis och efter några år i yrket gjorde jag en paus och läste idrottsvetenskap på Göteborgs universitet. Jag har också gått en utbildning i post-graviditetsträning.

 

Efter min egen graviditet hade jag trots regelbunden träning ont i ryggen, var överviktig och kände mig svag. Jag bestämde mig då för att komma tillbaka starkare och mer uthållig än jag varit på många år. Bland annat sprang jag Berlin Maraton år 2016 under 4 timmar.

 

Jag har under åren som elitidrottare, treskiftsarbetare, mamma och fru lärt mig konsten att kunna planera sömn, kost och träning samtidigt som vardagslivet med allt vad det innebär ska fungera.

 

Det var när jag själv fick familj som tankarna kring hur jag skulle kunna utveckla ett träningskoncept som fungerade för de med familj eller av annan tidsbrist inte hade möjlighet att träna. Frågan jag ställde mig var; hur skulle man kunna göra träningen till en god vana istället för ett nödvändigt ont som ofta bortprioriteras?

 

Jag mötte människor som gav mig inspiration och den sista pusselbiten som fattades, vilket gjorde att RÖRLIG utvecklades.

 

Nu kan du, istället för att lägga onödig restid till och från ett gym, få ut träningen till dig.

RECENSIONER

Företag som har anlitat mig

"Annie som träningspartner är en stor motivationskälla. Hon är stark, uthållig och hon pushar alltid alla runtomkring sig. Inspiration finns det gott om, vilket hon gärna delar med sig av. Som instruktör ser hon varje individ. Annie är noga med att deltagarna kör efter egen förmåga men uppmarar gärna till att flytta sina gränser"

"Annie är glad, stark, rättvis, inkluderande och motiverande"

"Annie är en fighter som är grym på att pusha samtidigt som hon alltid ger ett hårt motstånd. När man tror att man inte har mer att ge bevisar hon motsatsen. Hon drar ut det sista ur en"

" Annie är en person som gör det roligt att träna, som motiverar och inspirerar. Efter ett träningspass med henne längtar man till nästa"

KONTAKTA MIG

Jag finns i Göteborg med omnejd

 

Mail: kontakt@rorlig.se

 

Telefon: 0702-485250

 

Betalningssätt:

Faktura & Swish

 

 

 

 

Godkänd för FA-Skatt

Copyright @ All Rights Reserved

Fotografier på hemsidan är tagna av Bagleborn Essens handelsbolag. www.bagleborn.se