Foodbox

Vad är Foodbox?

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden. Maten passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. Stor vikt har lagts vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Vad kostar det?

1-9 lådor / 65 kr styck
10 lådor / 600 kr

Du hittar foodbox till försäljning i vår PT-studio. Självklart kan du värma och äta din Foodbox på plats.

Under sommaren vecka 28-31 går det inte att beställa foodbox. Vi öppnar upp för detta vecka 32 igen

Rätter

chicken-bombay
chicken-india
RedHotChicken
asian_chicken
CreoleChickenSweetPotato
chicken-noodles
Lens
HalloumiVeggiePot
Falafel
veggie-masala-curry
TeriyakiNoodle
BeefBurger
Oriental_Beef
MexicanChicken
SalmonBurger

Beställ Foodbox här - OBS hämtas hos oss i Ytterby, Kungälv

Vi gör allt vi kan för att du ska få de rätterna du önskar, men på grund av vårt lilla lager kan vi inte garantera det. Om någon rätt mot all förmodan måste bytas ut, är det någon du absolut INTE vill ha i så fall? Skriv ditt önskemål i fältet ovanför.


Välj rätter nedan.

Ange antal i rullisten.