#rörligshälsoresa

Så säger andra om hälsoresan

#rörligshälsoresa

#rörligshälsoresa är vårt färdiga onlinekoncept som startar 4 gånger per år. Här erbjuder vi en helhetslösning med träning och kost under 8 veckor.

Vi har alla olika anledningar till att förändra ett beteende/livsstil och vid anmälan till #rörligshälsoresa gör du ett antal val som påverkar hur just ditt upplägg kommer se ut. Hälsoresan passar därför både dig som vill gå ner i vikt och för dig som är nöjd med den vikt du har idag men vill lära dig mer om hur du ska äta på ett balanserat sätt.

I kursen ingår kaloriberäknat kostschema, träningsupplägg med 2 pass per vecka, coaching och pepp i sluten facebook-grupp samt efter halva tiden en personlig "check up" för att vid behov göra eventuella justeringar.

Nästa hälsoresa startar vecka 17 och sträcker sig fram till veckan före midsommar.

Vad kostar det?

995 kr för 8 veckor.
Självklart kan du betala med friskvårdsbidrag.

Vad får jag för kostschema?

Vid anmälan kommer du välja om du vill ha ett kostupplägg för viktminskning eller om ditt mål är att vara viktstabil.

Utifrån din längd, vikt, ålder, kön och aktivitetsnivå räknar vi ut vilken energimängd du ska ligga på för att nå dina mål och du får sedan ett kostschema med den mängd kalorier som passar för dig.

Kostschemat innehåller inte färdiga måltider/recept utan du kommer istället få lära dig hur mycket som är lagom för dig av olika livsmedel så att du kan anpassa/förändra de rätter du redan äter idag, på så sätt kan du äta samma mat som resten av familjen.

Frågor om kostschemat kan under hälsoresan ställas i vår slutna facebookgrupp.

Vad får jag för träningsupplägg?

I hälsoresan ingår 2 olika träningspass per vecka. I anmälan väljer du vilken inriktning du vill ha på träningen. Du väljer mellan:

  • Löpning nybörjare
  • Löpning fortsättning (springer idag 5 km utan att stanna)
  • Hemmaträning utan redskap
  • Hemmaträning med redskap
  • Gymträning nybörjare
  • Gymträning fortsättning (för dig som är van vid fria vikter)

Träningsprogrammet du får är ett färdigt upplägg och individanpassas inte, däremot kan du få hjälp i vår facebookgrupp om du behöver byta ut enstaka övningar.

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till ett formulär där du kan läsa mer om upplägget samt anmäla dig till nästa start av #rörligshälsoresa.

Vad är skillnaden på hälsoresan och ett individuellt upplägg?

#rörligshälsoresa är ett prisvärt helhetskoncept där du får kostupplägg, träningsupplägg och coaching i grupp. Perfekt för dig som behöver en spark i baken att komma igång eller som har stått och stampat ett tag men inte riktigt ser de resultat du vill. Du gör en rad val i samband med anmälan som påverkar vilket kostschema och vilket träningsupplägg du får under hälsoresan.

Både kost- och träningsuppläggen är dock färdiga upplägg, de skapas alltså inte just för dig.

Har du ett problematiskt förhållande till kosten och känner att du behöver mycket hjälp eller har du mycket skador och svårt att följa ett färdigt träningsschema rekommenderar vi dig istället att ta individuell hjälp.

Vid individuell kostrådgivning och vid PT-online skräddarsys alla upplägg helt och hållet efter dina önskemål.