Kost

Vad har Rörlig för kostfilosofi?

Vår kostfilosofi baseras på vetenskapliga grunder och bygger på Livsmedelsverkets rekommendationer. Vi tror på att äta vanlig men bra mat i lagom mängd. Vi vill undvika förbud och istället jobba med varaktiga förändringar och hitta förhållanden till mat som man kan hålla resten av livet. Vi tror inte på dieter eller regelrätt bantning utan de flesta som tar hjälp av oss blir förvånade över hur mycket vi vill att de ska äta. Eftersom majoriteten av våra kunder har barn är det också väldigt viktigt för oss att upplägget ska fungera bra i familjen. Vi är väldigt noggranna med att aldrig komplicera mat inför barnen.

Vad kan jag få hjälp med?

Vi skapar individuella kostupplägg och vägleder dig i den riktning du önskar oavsett om ditt mål är viktnedgång, viktuppgång eller om du kanske är nöjd med din vikt men vet med dig att du behöver få en mer balanserad kost.

Behöver du inte ett individuellt program utan mer är ute efter pepp och stöd under en begränsad tid erbjuder vi vårt onlinekoncept #rörligshälsoresa 4 gånger om året. I detta upplägg får du ett mer standardiserat kostupplägg utifrån din vikt, längd och aktivitetsnivå.

Vi erbjuder även kroppsmätningar med impedansvåg Inbody270 samt färdiga matlådor från Foodbox.

Kostrelaterade tjänster & produkter