Kostrådgivning

Vad säger de som fått vår hjälp med kosten?

Hur fungerar ett individuellt kostschema?

Utifrån dina förutsättningar kommer vi skapa ett kostupplägg där du får i dig rätt mängd energi för att uppnå dina mål. Kostschemat är helt individuellt och anpassas efter eventuella allergier och önskemål angående specifika livsmedel.
Vi baserar kostupplägget på kalorier, men det är upp till dig hur mycket eller lite du vill fokusera på just kaloriintag. Vissa vill ha total kontroll på sitt kostintag medans vissa blir triggade av att prata om kalorier, detta tar vi självklart hänsyn till och det går att följa upplägget ändå. Vi jobbar med att hitta en balans och att du ska lära dig vad som är lagom mycket av olika typer av mat.

Hur går jag tillväga om jag är intresserad?

Du bokar en kostnadsfri konsultation med oss där vi går igenom din bakgrund, dina mål och dina förutättningar. På konsultationen kommer vi fram till om vår kostfilosofi passar för dig och om hur vi ska lägga upp just din kostförändring. Konsultationen kan ske på telefon eller hos oss i vår PT-studio.

Väljer du att gå vidare och ta våran hjälp startar vi alltid med ett grundläggande uppstartsamtal där vi ännu djupare går igenom vad just du har för förutsättningar.

Jag vill inte gå på kostschema, kan jag få hjälp ändå?

Det finns många som av olika anledningar inte vill gå på kostschema. Vill du istället ha annan hjälp med att förändra dina kostvanor erbjuder vi även kostcoaching, oftast månadsvis.

Detta skulle exempelvis kunna passa för dig som har ett förflutet med ätstörningar eller annat problematiskt förhållande till mat.

Boka en kostnadsfri konsultation för att prata vidare om vilken hjälp just du behöver.

Vad kostar det och vilka alternativ finns?

Inledande kostsamtal

60 minuter

Under detta samtal tar din kostrådgivare reda på så mycket som möjligt om dig för att kunna skapa det bästa upplägget för dig framöver. Vi djupdyker i dina mål, men också dina tidigare erfarenheter och nuvarande förutsättningar.I samtalet ingår även impedansmätning med InBody-våg. Vi går även igenom översiktligt vilka kostförändringar du behöver göra.

För vissa räcker det med endast detta samtal medans andra väljer att komplettera med någon av våra andra tjänster.

Pris: 1 000 kr

Kostschema

8 veckor 

Här skapar vi ett kaloriberäknat kostupplägg för att du ska nå just dina mål utifrån dina förutsättningar. Upplägget är helt individuellt och vi anpassar det efter dina önskemål och i upplägget ingår veckovis mailkontakt under 8 veckor samt mindre justeringar av schemat.

 

Pris: 2 500 kr

 

 

 

 

Uppföljning

45 minuter

Under detta samtal följer vi upp hur det går för dig. Vi pratar om vad som gått bra och vad som gått mindre bra sedan vi sågs sist och vid behov justerar vi dina mål samt din plan.

Dessa samtal kan köpas i kombination med uppstartsamtal eller som extra coaching till skräddarsytt kostschema. Samtalen kan ske på plats i PT-studion eller på telefon.

Impedansmätning på InBody-våg ingår om mötet sker på plats.

 

Pris: 850 kr

Coaching online

månadsvis

Veckovis uppföljning online. 

Många av våra kunder uttrycker att de vill ha någon som "håller koll" på dem.

Detta är ett alternativ för dig som haft ett inledande kostsamtal och vill fortsätta online. Självklart passar detta även dig som tidigare gått på kostschema men känner att du ännu inte klarar dig helt på egen hand.

 

Pris: 995 kr/mån