Mammaträning

Vad säger de som tränar på vår mammaträning?

Vad är mammaträning för slags träning?

Har du nyligen fått barn och vill komma igång med träningen på ett tryggt och säkert sätt? En graviditet och förlossning är en stor påfrestning för kroppen och när det är dags att komma igång med träningen igen är det ofta svårt att veta vad som är okej och inte. Samtidigt är många angelägna om att hitta tillbaka till sin gamla kropp både fysiskt och visuellt.

Vår mammaträning är en kombination av aktivering, rörlighet, styrka och kondition.

Mammaträningen bedrivs i kursform och har alltid ett begränsat antal platser för att vi ska ha chansen att se varje mamma och kunna anpassa träningen. Vi är självklart utbildade inom träning under och efter graviditet.

Nu är anmälan öppen för nästa omgång mammaträning som startar vecka 45. 

Jag har en förlossningsskada

Vi har själva komplikationer efter våra förlossningar och vill bryta tabut kring framfall, urinläckage och olika typer av förlossningsskador. Vi vill sprida kunskap och bidra till att ingen behöver känna sig ensam om sina besvär. Vi kommer inte kunna bota dina eventuella förlossningsskador, men vi kan guida dig till att träna på ett säkert sätt utifrån dina förutsättningar.
Funderar du på om du kan vara med eller inte så hör av dig så diskuterar vi vidare om vi tror att träningen passar för dig.

Tisdagar 09:45

Fortsättningsgrupp

Rörlig - Din PT-studio
Torsbyvägen 21
Ytterby

Nästa kurs: vecka 45-50

 

Tisdagar 11:00

Nybliven mamma

Rörlig - Din PT-studio
Torsbyvägen 21
Ytterby

Nästa kurs: vecka 45-50

Onsdagar 10:30

Nybliven mamma

Rörlig - Din PT-studio
Torsbyvägen 21
Ytterby

Nästa kurs: vecka 45-50