Medlemsfest 15 juni!

15 juni slår vi till!

Efter förra årets succé slår vi till igen med en heldag där vi först tränar tillsammans och avslutar dagen med en hejdundrande fest!

Vi har valt att dela upp dagen i två delar, en träningsdel som genomförs under 3h på förmiddagen följt av en kvällsfest. Du bestämmer själv om du vill gå på båda eller bara en del. Du gör valet i bokningen.

 

DAGEN

Vi startar dagen med träning tillsammans mellan klockan 9-12 utanför och inne i studion på Torsbyvägen 21. Det bjuds på mellanmål efter ca halva tiden. Detta är självklart kostnadsfritt och bokas nedan.

Vädret kan variera, så ta gärna med ombyte. Tänk på att ha oömma kläder.

KVÄLLEN

Efter att ni varit hemma och vilat upp er, tagit hand om familjen och gjort er tjusiga ses vi igen på 17:30 på Trankärrsgården i Kungälv.

Kvällen innehåller förutom god mat, dryck, efterrätt, nöjesquiz och dans även prisutdelningar i olika kategorier. (se längre ner på sidan).

Mer information:

Allergier: Meddela eventuella allergier eller specialkost när du bokar din plats

Klädsel: Det du känner dig fin i

Vart ligger Trankärrsgården: Trankärrsvägen 150, Kungälv

Är barn välkomna:  Detta är en dag och kväll för vuxna

Finns det möjlighet att köpa mer dricka på plats: Ja, självklart.

Vilken typ av träning är det under dagen? Det kommer vara en salig blandning av olika intensiva kombinationer med alla möjliga vikter

Sista anmälningsdag: 15 maj - minst 50 bokningar för att festen ska bli av

NOMINERINGAR

kettlebell

ÅRETS INSPIRATÖR

Detta pris tilldelas personen som visat särskilt engagemang, glädje och uppmuntran till andra personer på träningen. Personen bidrar till att alla känner sig inkluderade och nya medlemmar känner sig välkomna. 

ikon_kettlebell_green

ÅRETS AMBASSADÖR

Utan er medlemmar är vi ingenting, och med detta pris vill vi uppmärksamma någon som bidragit lite extra till att sprida vårt varumärke och filosofin som vi på Rörlig står för. 

kettlebell

ÅRETS MEDLEM

Detta priset går till dig som tränat mest hos oss under 2022.

kettlebell

ÅRETS STJÄRNSKOTT

Priset tilldelas en person som gjort extra stora framsteg i sin träning och/eller utvecklats på annat vis.