Rörlig

Annie novakovic

Som före detta elitidrottare i simning har träning så länge jag kan minnas varit en stor del av mitt liv. Efter min första graviditet hade jag trots regelbunden träning ont i ryggen, var överviktig och kände mig svag. Jag bestämde mig då för att komma tillbaka starkare och mer uthållig än jag varit på många år. Bland annat sprang jag Berlin Maraton år 2016 på en tid under 4 timmar. Hösten 2018 fick jag mitt andra barn och nu står jag inför nya roliga träningsutmaningar.

Jag har under åren som elitidrottare, treskiftsarbetande polis, mamma och fru lärt mig konsten att kunna planera sömn, kost och träning samtidigt som vardagslivet med allt vad det innebär ska fungera.

 

Utbildningar:

Lic. Personlig tränare – SAFE education

Fristående år idrottsvetenskap på Göteborgs universitet

Crawlkursinstruktör

MammaMage-utbildning

 

Ellinor Nilsson

Även jag har en bakgrund som elitidrottare. Större delen av mitt liv har jag åkt konståkning i lag, så kallad teamåkning eller synkro. De sista 7 åren fram tills jag lade skridskorna på hyllan 2012 var jag en del av Sveriges landslag Team Surprise från Landvetter.

Parallellt med min elitidrottskarriär läste jag på Hälsopromotionsprogrammet på Göteborgs Universitet där jag 2010 tog en kandidatexamen i kostvetenskap. 2014 utbildade jag mig till Personlig Tränare via Eleiko – Exceed Performance och därefter jobbade jag heltid som Personlig tränare på SATS Kompassen i Göteborg.

När jag blev gravid med mitt första barn började jag intressera mig för träning under och efter graviditet och under min mammaledighet sa jag upp mig från SATS och startade upp mammaträning utomhus på en lekplats i Ytterby. Jag har sedan dess drivit min egen PT-verksamhet,  under en tid i en egen PT-studio i Rollsbo, Kungälv.


Utbildningar:

Lic. Personlig tränare – Eleiko, Exceed Performance

Fil. kand kostvetenskap – Göteborgs universitet

MammaMage-utbildning

Pregnancy and Postpartum Athleticism

3D-Mamma

3D funktion modul 1 – fot och knä

3D funktion – functional fitness

Evidensbaserad Praktik – Axel och skuldra
Stäng meny