Vilka är vi?

Vi är två småbarnsmammor som vintern 2019 valde att starta ett företag inom träningsbranschen. Innan dess kände vi knappt varandra utan var snarare konkurrenter. Men varför konkurrera när man kan KOMPLETTERA? Eftersom vi båda hade svårt att få till träningen på grund av tidsbrist ville vi hitta ett koncept som underlättade för andra att träna. Vi skaffade två rullande gym, som möjliggjorde för andra att få till träningen i sitt vardagspussel.

Efter ett år kom vi över en lokal som ingen av oss kunde släppa, och nu är vi i fas att öppna Kungälvs enda PT-studio! Att erbjuda utomhusträning och komplettera det med en inomhusstudio gör att vi kan erbjuda vår kompetens till en bredare målgrupp. Vi hoppas sjävklart att DU hittar något som passar dig.

Annie Novakovic

Som före detta elitidrottare i simning har träning så länge jag kan minnas varit en stor del av mitt liv. Efter min första graviditet hade jag trots regelbunden träning ont i ryggen, var överviktig och kände mig svag. Jag bestämde mig då för att komma tillbaka starkare och mer uthållig än jag varit på många år. Bland annat sprang jag Berlin Maraton år 2 år senare på en tid under 4 timmar. Hösten 2018 fick jag mitt andra barn och nu står jag inför nya roliga träningsutmaningar. På grund av en axelskada har löpningen blivit en stor del av mitt liv igen och jag har nu anlitat en tränare som coachar mig i rätt riktning.

Jag har under åren som elitidrottare, treskiftsarbetande polis, mamma och fru lärt mig konsten att kunna planera sömn, kost och träning samtidigt som vardagslivet med allt vad det innebär ska fungera.

Utbildning

Lic. Personlig tränare – SAFE education

Fristående år idrottsvetenskap på Göteborgs universitet

Lic. löpcoach - Tränarakademin

Crawlkursinstruktör

MammaMage-utbildning

Löpfys-coach - humanperformancenordic

Lic. Kostrådgivare - SAFE education

Ellinor Nilsson

Även jag har en bakgrund som elitidrottare. Större delen av mitt liv har jag åkt konståkning i lag, så kallad teamåkning eller synkro. De sista 7 åren fram tills jag lade skridskorna på hyllan 2012 var jag en del av Sveriges landslag Team Surprise från Landvetter.

Parallellt med min elitidrottskarriär läste jag på Hälsopromotionsprogrammet på Göteborgs Universitet där jag 2010 tog en kandidatexamen i kostvetenskap. 2014 utbildade jag mig till Personlig Tränare via Eleiko – Exceed Performance och därefter jobbade jag heltid som Personlig tränare på SATS Kompassen i Göteborg.

När jag blev gravid med mitt första barn började jag intressera mig för träning under och efter graviditet och under min mammaledighet sa jag upp mig från SATS och startade upp mammaträning utomhus på en lekplats i Ytterby. Jag har sedan dess drivit min egen PT-verksamhet,  under en tid i en egen PT-studio i Rollsbo, Kungälv.

Utbildning

Lic. Personlig tränare – Eleiko, Exceed Performance

Fil. kand kostvetenskap – Göteborgs universitet

MammaMage-utbildning

Pregnancy and Postpartum Athleticism

3D-Mamma

3D funktion modul 1 – fot och knä

3D funktion – functional fitness

Evidensbaserad Praktik – Axel och skuldra

Stark Genom Klimakteriet

Johanna Junkvist Lindau

Jag spenderade en stor del av mina barn och ungdomsår på hästryggen och i stallet. Som 13 åring fick jag följa med mamma på gruppträningpass och då väcktes mitt intresse för träning som sedan dess varit en självklar del i mitt liv.

2012 utbildade jag mig till step- och aerobicsinstruktör och efter det även inom cirkelträning. På grund av en ryggskada hittade jag till gymmet vilket jag blev såld på, dels eftersom jag blev stark men också eftersom smärtan i ryggen försvann.

Jag utbildade mig till personlig tränare 2016 för att kunna jobba hälsofrämjande som ett komplement till mitt jobb som sjuksköterska.

Jag varierar gärna min träning med löpning, gymträning, gruppass och försöker träna rörlighet för att få så allsidig träning som möjligt. Jag gillar riviga träningspass och brukar säga "är du för söt för att träna är det för lätt".

 

Utbildning

Lic. Personlig tränare, The academy

Lic. Kostrådgivare, The academy

Lic. Hälsoinformatör - The academy

Lic. träningsinstruktör - The academy

Step- & aerobicinstruktör - Friskis och svettis

Cirkelträningsinstruktör - Friskis och svettis

Sofia Berndtsson

Jag har sedan tidig ålder haft hästar som största intresse. Otaliga timmar har lagts i stallet under min uppväxt och är någonting som fortfarande finns kvar i mitt liv. Tidigt i tonåren hittade jag till gruppträningen där jag blev fast och började instruera regelbundet år 2008 och har sedan dess utbildat mig inom olika koncept. Älskar variation träningen,  att få inspirera och hjälpa andra att hitta träningsglädjen!

Två gånger, år 2016 & 2017, har jag fått äran att vara med i Team Rynkeby Godmorgon Göteborg, som landsvägscyklist men även som träningsansvarig för teamet. Det är ett välgörenhetsprojekt där man genom sponsorer samlar in pengar till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. Varje år avslutas projekt med en cykeltur där målgången sker i hjärtat av Paris. Att göra den resan och cykla in Paris tillsammans med ens teamkamrater, det är ett minne för livet!

Sommaren 2020 blev jag mamma och är nu på banan igen efter förlossningen. Jag arbetar på att sakta men säkert bygga upp kroppen igen och återfå min styrka och uthållighet.

Utbildning

Utbildad gruppträningsinstruktör i:
Cykel
Kettlebell
Step
Utbildad gruppträningsinstruktör i:
Indoor walking
Crosscage

Cxworx instruktör, Les Mills

Maria Fors Andersson

Träning och rörelse har länge varit min drivkraft och något jag värdesatt högt. I ung ålder höll jag på med fotboll, dans och styrketräning. På senare år är det framförallt löpning, OCR samt cykling jag brinner för mest.

Jag har tidigare arbetat som platschef på ett stort gym och har mer än 8 års erfarenhet av att ha arbetat som gruppträningsinstruktör

Som instruktör vill jag försöka överföra min genuina träningsglädje till deltagarna på bästa sätt. Jag älskar att se folk utvecklas och tro på sig själva.

Utbildning

Sandra Halldin

Jag är en aktiv tjej med mycket energi som alltid ser till att ha olika projekt i rullning.

Min barndom och tidiga ungdomsår spenderade jag i stallet och på hästryggen. I tonåren började jag gå på gruppass som senare byttes ut mot styrketräning. Kost och träning har alltid varit ett stort intresse för mig.

Under min föräldraledighet hittade jag till Rörlig och efter att ha tränat mammaträning, utomhusträning och pass i studion var valet att bli instruktör självklart. Ni hittar mig i studion på måndagar och lördagar!