Vilka är vi?

Vi är två småbarnsmammor som vintern 2019 startade ett företag inom träningsbranschen. Innan dess kände vi knappt varandra utan var snarare konkurrenter. Men varför konkurrera när man kan KOMPLETTERA? Eftersom vi båda hade svårt att få till träningen på grund av tidsbrist ville vi hitta ett koncept som underlättade för andra att träna. Vi skaffade två rullande gym, som möjliggjorde för andra att få till träningen i sitt vardagspussel.

Efter ett år kom vi över en lokal som ingen av oss kunde släppa, och sedan april 2021 hittar du oss också i vår PT-studio i Ytterby.

Tillsammans med våra härliga instruktörer Sofia, Sandra, Maria, Johanna och Emma eftersträvar vi att bli den mötesplats och pusselbiten som du saknat i ditt liv.

Vi hoppas sjävklart att DU hittar något som passar dig.

Annie Novakovic

Som före detta elitidrottare i simning har träning så länge jag kan minnas varit en stor del av mitt liv. Efter min första graviditet hade jag trots regelbunden träning ont i ryggen, var överviktig och kände mig svag. Jag bestämde mig då för att komma tillbaka starkare och mer uthållig än jag varit på många år. Bland annat sprang jag Berlin Maraton år 2 år senare på en tid under 4 timmar. Hösten 2018 fick jag mitt andra barn och nu står jag inför nya roliga träningsutmaningar. På grund av en axelskada har löpningen blivit en stor del av mitt liv igen och jag har nu anlitat en tränare som coachar mig i rätt riktning.

Jag har under åren som elitidrottare, treskiftsarbetande polis, mamma och fru lärt mig konsten att kunna planera sömn, kost och träning samtidigt som vardagslivet med allt vad det innebär ska fungera.

Utbildning

Lic. Personlig tränare – SAFE education

Fristående år idrottsvetenskap på Göteborgs universitet

Lic. löpcoach - Tränarakademin

Crawlkursinstruktör

MammaMage-utbildning

Löpfys-coach - humanperformancenordic

Lic. Kostrådgivare - SAFE education

Ellinor Nilsson

Även jag har en bakgrund som elitidrottare. Större delen av mitt liv har jag åkt konståkning i lag, så kallad teamåkning eller synkro. De sista 7 åren fram tills jag lade skridskorna på hyllan 2012 var jag en del av Sveriges landslag Team Surprise från Landvetter.

Parallellt med min elitidrottskarriär läste jag på Hälsopromotionsprogrammet på Göteborgs Universitet där jag 2010 tog en kandidatexamen i kostvetenskap. 2014 utbildade jag mig till Personlig Tränare via Eleiko – Exceed Performance och därefter jobbade jag heltid som Personlig tränare på SATS Kompassen i Göteborg.

När jag blev gravid med mitt första barn började jag intressera mig för träning under och efter graviditet och under min mammaledighet sa jag upp mig från SATS och startade upp mammaträning utomhus på en lekplats i Ytterby. Jag har sedan dess drivit min egen PT-verksamhet,  under en tid i en egen PT-studio i Rollsbo, Kungälv.

Utbildning

Lic. Personlig tränare – Eleiko, Exceed Performance

Fil. kand kostvetenskap – Göteborgs universitet

MammaMage-utbildning

Pregnancy and Postpartum Athleticism

3D-Mamma

3D funktion modul 1 – fot och knä

3D funktion – functional fitness

Evidensbaserad Praktik – Axel och skuldra

Stark Genom Klimakteriet

Johanna Junkvist Lindau

Jag spenderade en stor del av mina barn och ungdomsår på hästryggen och i stallet. Som 13 åring fick jag följa med mamma på gruppträningpass och då väcktes mitt intresse för träning som sedan dess varit en självklar del i mitt liv.

2012 utbildade jag mig till step- och aerobicsinstruktör och efter det även inom cirkelträning. På grund av en ryggskada hittade jag till gymmet vilket jag blev såld på, dels eftersom jag blev stark men också eftersom smärtan i ryggen försvann.

Jag utbildade mig till personlig tränare 2016 för att kunna jobba hälsofrämjande som ett komplement till mitt jobb som sjuksköterska.

Jag varierar gärna min träning med löpning, gymträning, gruppass och försöker träna rörlighet för att få så allsidig träning som möjligt. Jag gillar riviga träningspass och brukar säga "är du för söt för att träna är det för lätt".

 

Utbildning

Lic. Personlig tränare, The academy

Lic. Kostrådgivare, The academy

Lic. Hälsoinformatör - The academy

Lic. träningsinstruktör - The academy

Step- & aerobicinstruktör - Friskis och svettis

Cirkelträningsinstruktör - Friskis och svettis

Sofia Berndtsson

Jag har sedan tidig ålder haft hästar som största intresse. Otaliga timmar har lagts i stallet under min uppväxt och är någonting som fortfarande finns kvar i mitt liv. Tidigt i tonåren hittade jag till gruppträningen där jag blev fast och började instruera regelbundet år 2008 och har sedan dess utbildat mig inom olika koncept. Älskar variation träningen,  att få inspirera och hjälpa andra att hitta träningsglädjen!

Två gånger, år 2016 & 2017, har jag fått äran att vara med i Team Rynkeby Godmorgon Göteborg, som landsvägscyklist men även som träningsansvarig för teamet. Det är ett välgörenhetsprojekt där man genom sponsorer samlar in pengar till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. Varje år avslutas projekt med en cykeltur där målgången sker i hjärtat av Paris. Att göra den resan och cykla in Paris tillsammans med ens teamkamrater, det är ett minne för livet!

Sommaren 2020 blev jag mamma och är nu på banan igen efter förlossningen. Jag arbetar på att sakta men säkert bygga upp kroppen igen och återfå min styrka och uthållighet.

Utbildning

Utbildad gruppträningsinstruktör i:
Cykel
Kettlebell
Step
Utbildad gruppträningsinstruktör i:
Indoor walking
Crosscage

Cxworx instruktör, Les Mills

Emma Edgren

Hälsa i stort och smått har så länge jag kan minnas varit ett stort intresse för mig. Jag vill inspirera och vägleda människor till att göra goda och hälsosamma val i livet.

Mina ungdomsår spenderades i volleybollhallen, från junior till Sverigeelit. 2015 spelade jag sista året i elitserien, tog min kandidatexamen från Hälsopromotionsprogrammet och gick utbildning för att bli gruppträningsinstruktör. Axelskadan jag drog på mig samma år gjorde att jag hittade till löpningen som kom att bli en ny passion i livet.

 Att i vuxen ålder vara helt ny inom löpning var en utmaning för mig. Jag startade med korta sträckor som med tiden blev längre, för att sedan anmäla mig till mitt första 5km lopp. Löpningen utvecklade mig både fysiskt och mentalt och 2019 sprang jag Stockholm Marathon. Löpningen ger mig både glädje och tillfälle att samla tankar.

2020 blev jag mamma och ville på ett skonsamt och målmedvetet sätt återuppta löpningen och nu även stötta andra i det. Jag är sedan 2021 utbildad löpcoach.

Utbildning

Kandidatexamen hälsopromotion 2015
Gruppträningsinstruktör 2015
Löpcoach 2021

Sandra Halldin

Jag är en aktiv tjej med mycket energi som alltid ser till att ha olika projekt i rullning.

Min barndom och tidiga ungdomsår spenderade jag i stallet och på hästryggen. I tonåren började jag gå på gruppass som senare byttes ut mot styrketräning. Kost och träning har alltid varit ett stort intresse för mig.

Under min föräldraledighet hittade jag till Rörlig och efter att ha tränat mammaträning, utomhusträning och pass i studion var valet att bli instruktör självklart. Ni hittar mig i studion på måndagar och lördagar!

Utbildning

Pågående PT-utbilning

Ylva Alm

Jag är en energifylld tjej som har nära till skratt. 

Som ung har jag alltid haft hästar som intresse, men det tog ett abrupt slut i tonåren då jag blev allergisk. Efter det har jag haft svårt att hitta mitt kall när det kommer till rörelse och träning. 

2014 insåg jag att jag var i behov av en livsförändring vad det gällde både kost och rörelse/träning. Jag började med gruppträning och styrketräning, med tiden ökade intresset men inte förens jag hittade rörlig insåg jag hur givande träning kan vara. 

Mitt mål som coach är att alla skall trivas och utvecklas oavsett träningsbakgrund.

Utbildning