Viktminskning i studion

Just nu har vi ingen kurs igång men du kan lämna en intresseanmälan nedan

Är 2023 året du prioriterar dig själv?

Många av de vi träffar känner sig obekväma att gå på "traditionella" gym, dels på grund av sin okunskap när det kommer till träning, men också på grund av att de inte trivs med sin kropp och känner sig uttittade. Vi har skapat en grupp för dig som behöver gå ner 10 kilo eller mer och som är motiverad att göra en förändring tillsammans med andra i en sluten grupp. Du tränar i en liten grupp (max 8 personer) i vår studio i Ytterby. Inga speglar, inga blickar.

Vi startar lugnt tillsammans och går igenom grundrörelser, lär känna kroppen och om det finns eventuella begränsningar. Belastningen ökas successivt.

Vad kostar det?

6995 kr för 10 veckor

Självklart kan du betala med friskvårdsbidrag samt dela upp betalningen.

 

Ulrika: Jag uppskattade att man började ”från noll.” Att man från grunden fick lära sig de grundläggande övningarna och sen byggde på därifrån! Sen är det gemenskapen, man känner sig som hemma direkt och känner sig aldrig malplacerad eller dum.

 

Karin: Denna 10-veckors kurs gav jag till mig själv för att jag behövde förändra/förbättra mina tränings- o matvanor En gång för alla.

TACK vare Annies o Ellinors proffsiga kunskap, driv o pepp har jag lyckats! Kommer fortsätta på samma bana. För detta sätt ger mig energi, glädje o det fungerar!!

Vad får jag för kostschema?

Vid anmälan fyller du i frågor som ligger till grund för ditt kostschema.

Utifrån detta räknar vi ut vilken energimängd du ska ligga på för att nå dina mål och du får sedan ett kostschema med den mängd kalorier som passar för dig. Vi håller koll på dig under tiden och justerar om behovet finns.

Kostschemat innehåller inte färdiga måltider/recept utan du kommer istället få lära dig hur mycket som är lagom för dig av olika livsmedel så att du kan anpassa/förändra de rätter du redan äter idag, på så sätt kan du äta samma mat som resten av familjen.

Har du allegier tar vi självklart hänsyn till det.

Vilka är vi?

Vi som håller i gruppen (Annie och Ellinor) är utbildade personliga tränare och kostrådgivare med erfarenhet av att jobba med viktminskning. Ellinor kommer att hålla i måndagspassen och Annie onsdagspassen. Vi är båda två med på alla andra delar.

Vi hör av oss när vi fått ditt mail

Vad är skillnaden på viktminskningsgruppen och ett individuellt upplägg?

Den största skillnaden är självklart den ekonomiska! Individuell PT 20 h med kostschema kostar över 15.000 kr.

Vi drivs alla på olika sätt och i en grupp finns det en känsla av sammanhang - att peppas och drivas av personer i samma situation, vilket inte finns på samma vis med personligt upplägg. Vad som passar dig, det vet bara du.

Vid individuellt upplägg skräddarsys alla upplägg helt och hållet efter dina önskemål och målsättningar medan det i en viktminskningsgrupp baseras på hela gänget.